Free shipping on all orders & Free 90 day returns

Over mij..

Over Djelivy;

Hai ik ben Samantha, trotse moeder van een geweldige zoon van 13 jaar. Wij wonen met onze huisdieren (labrador van 13 & kater van 2) in het rustige Rozenburg. Ik ben altijd al creatief geweest, en heb dan ook hobby’s zoals; naaien, fotografie, ontwerpen.

Ik heb me altijd al bezig gehouden met computeren, ontwerpen en websites bouwen. Nadat ik mijn diploma’s op gebied van diverse administratieve functies had behaald, werd ik helaas chronisch te ziek om voor een baas te gaan werken.

Het kriebelde wel altijd al om een webshop op te zetten. Ik ben dan ook op onderzoek gegaan, en omdat ik dol ben op kinderen enorm hou van lekkere geuren/olie en gadgets maar ook accessoires is het een webshop met een groot assortiment geworden. Super leuk en enthousiast word ik ervan!

Waar ik vooral trots op ben, is de naam djelivy. De naam bestaat uit de 3 belangrijkste kinderen in mijn leven, namelijk; DeeJay (mijn zoon) Eline (mijn zusje) & Ivy mijn nichtje. Deze namen heb ik samen gevoegd en zo is de naam DJELIVY ontstaan.

 

Ik hoop dat u als klant natuurlijk alle gemak ervaart van online winkelen. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen. Of ziet u kleine schoondheidsfoutjes? Laat het dan zeker weten, de webshop is nog altijd in ontwikkeling en we blijven constant opzoek naar verbeteringen.

Contact; info@djelivy.nl / whatsapp 0683921338.